Rehber - Draki's Tower Etkinliği | Oyuncu Rehberim

Rehber Draki's Tower Etkinliği

AdmiN

Pro GameR
Yönetici
13 Eyl 2019
90
0
6
İstanbul
www.mustafaakyuz.com.tr


Yeni bir boyut kapısı ortaya çıktı! Draki'nin ordusu, o boyut kapısından geçerek bizi istila etmeye çalışıyor. Boyut kapısını kullanarak canavarları durdurabilir misin?



Nasıl Girilir?



-El Morad ırkı, El Morad kalesinde bulunan ışınlanma kapısını kullanarak bölgeye giriş yapabilir.
-Karus ırkı, Karus kalesinde bulunan ışınlanma kapısını kullanarak bölgeye giriş yapabilir.




-Sıralamaya girmek için Sector 1 üzerinden başlanması gerekmektedir.



Süre ve Görevler

-Bu zindana günde üç kere girebilirsiniz.




-El Morad ve Karus kalelerinde bulunan NPC üzerinden görevleri alıp zindan içerisinde tamamladıktan sonra teslim edebilirsiniz. Bu görevlerle yüksek miktarda deneyim puanı kazanabilirsiniz.
  • Investigation Mission: Chat görevi olarak tabir edilen zincir görevdir her bölümün sonunda çıkan NPC aracılığıyla görevi ilerletebilirsiniz. Bu görevi tamamladığınızda çok yüksek miktarda deneyim puanı kazanmış olacaksınız.​
  • Lower Floor Investigation I: 1. katın 6. bölümünde bulunan Captured Karus Warrior isimli yaratığı öldürerek deneyim puanı kazanabilirsiniz. Bu görevi düşük seviyedeki oyuncular alabilir.​
  • Lower Floor Investigation II: 2. katın 6. bölümünde bulunan Girl's Mother isimli yaratığı öldürerek deneyim puanı kazanabilirsiniz. Bu görevi düşük seviyedeki oyuncular alabilir.​
  • Middle Floor Investigation[Daily]: 3 adet Spellbound Princess isimli yaratıktan öldürerek 3.5 milyon deneyim puanı ve 10 adet Temple Contribution Certificate kazanabilirsiniz, günlük görevdir.​
  • Finding a Blind Spot: 3 adet Princess of Forgetten Kingdom isimli yaratıktan öldürerek 5.6 milyon deneyim puanı kazanabilirsiniz, günlük görevdir.​
  • Endless Battle: 3 adet Draki El Rasaga isimli yaratıktan öldürerek 1 milyon deneyim puanı ve 1 adet Draki Commander Badge kazanabilirsiniz, günlük görevdir.​
  • Draki Title Exchange: Ay sonunda sıralamada 1. olursanız gelecek olan Ruler of Draki's Tower başarımını aktif edebileceğiniz seçenektir. Bu başarımın özelliği 100 defans artışıdır.​
  • Draki Commander Badge Exchange: 30 adet Draki Commander Badge karşılığında 1 adet Superior Draki Supply Box kazanabilirsiniz.​
  • Draki Armor Research: 15 adet Temple Contribution Certificate karşılığında 1 adet Draki Legion Armor kazanabilirsiniz.​


Ek Bilgiler

-Draki zindanı 5 kattan oluşmaktadır. İlk dört kat 6 bölümden oluşmakta olup beşinci kat 8 bölümde tamamlanmaktadır.







Tamir ve Takviyeler



-Her katın sonunda tamir ve takviye için [Sundries]Ghost ve [Monster Strategist] görünür olacaktır.
-[Sundries]Ghost'a giderek zırh ve silahlarınızı tamir edebilirsiniz. Aynı zamanda yüksek özellikli HP potion alabilirsiniz.
-[Monster Strategist]'e giderek ekstra atak gücü, defans ve 1000 HP alabilirsiniz.



Ödüller

-İlgili zindanı ne kadar hızlı bitirdiğinize ve kaç bölüm bitirdiğinize göre size ay sonunda ödül vermektedir.
-Sıralamaya giren oyuncuların dereceleri her ay sonunda sıfırlanmaktadır.
- Ödül olarak verilen kutulardan değerli eşyalar ve Draki's Pendant materyalleri düşmektedir.

Sıralamaya göre ödüller;
1. 5 Superior Draki Supply Box / [Conqueror of Draki] Başarımı
2. 4 Superior Draki Supply Box / 1 Old Draki Supply Box
3. 3 Superior Draki Supply Box / 2 Old Draki Supply Box
4. 2 Superior Draki Supply Box / 3 Old Draki Supply Box
5. 1 Superior Draki Supply Box / 4 Old Draki Supply Box
6-10. 5 Old Draki Supply Box
11-30. 4 Old Draki Supply Box
31-50. 3 Old Draki Supply Box
51-70. 2 Old Draki Supply Box
71-100. 1 Old Draki Supply Box

Gönderilen ödüller 1 hafta sonunda Letter üzerinden silinmektedir.