Rehber - Juraid Mountain Etkinliği | Oyuncu Rehberim

Rehber Juraid Mountain Etkinliği

AdmiN

Pro GameR
Yönetici
13 Eyl 2019
90
0
6
İstanbul
www.mustafaakyuz.com.tr

Eslant'ta Juraid Mountain'e giden bir mağara bulunmaktadır. Şeytani güçlerle savaşabilmek için cesurca ilerlemeniz gereken gizemli koridorlara sahip bu mağarada, bir yandan kötülüğün canavarlarına karşı mücadele edebilir, bir yandan da gerçek düşmanlarınızla yüzleşebilirsiniz.




Nasıl Girilir?

Eslant bölgesindeki [Reserve Knight Captain] Rugur isimli NPC üzerinden kayıt olmanız gerekmektedir.




Giriş Saati ve Gereksinimler

  • 70. seviye ve üzerindeki oyuncular etkinliğe katılabilirler.
  • Etkinliği kazandığınızda deneyim puanı kaybedersiniz. 80. seviyeye kadar %1 deneyim puanı kaybedilir. 80. seviyeden sonra premium sahibi olmayan oyuncular 21 milyon, premium sahibi olan oyuncular 14.9 milyon deneyim puanı kaybeder.
  • Oyun içi etkinlik saatlerine buradan ulaşabilirsiniz.



Savaş Yöntemi

  • Juraid Mountain içerisinde savaş yöntemi 8 vs 8 şeklindedir.
  • Savaş süresi 50 dakikadır, içeri girildiğinde parti otomatik olarak kurulur.
  • Her alanda ortaya çıkan tüm canavarlar öldürüldüğünde, yeni alana geçiş kapısı açılır.
    10 dakika içerisinde tüm canavarlar öldürülememişse, kapı otomatik olarak açılır.




Kazanma Kuralları

  • Son odada bulunan Devabird isimli yaratığı öldüren ırk kazanır.
  • Devabird 50 dakika içerisinde öldürülmezse, karşı ırkı en çok öldüren ırk kazanır.




Ödüller

Etkinlikte her canavar öldürüldüğünde farklı türde gemler kazanılabilir. Ayrıca Devabird öldürüldüğünde Silver Gem, Silver Bar ve Gold Bar kazanma şansınız vardır.



Moradon bölgesinde yer alan Chaotic Generator ile gemleri kırdırabilir ve değerli eşyalar kazanabilirsiniz.




NTT Game || Knight Online Ekibi