League of Angels II | Oyuncu Rehberim

League of Angels II

AdmiN

Pro GameR
Yönetici
13 Eyl 2019
90
0
6
İstanbul
www.mustafaakyuz.com.tr
Fantezi Tarayıcı MMO - League of Angels II, GTArcade tarafından yeni piyasaya sürülen oynaması ücretsiz (F2P) tarayıcı temelli bir MMO'dur. Son derece güçlü meleklerin yer aldığı bir birliği oluşturup yöneterek, tamamıyla yeni bir hikaye içerisinde dövüşmeye hazır olun.

Oyun incelemesi
League of Angels 2, son derece popüler olan League of Angels'ın güzel yapılmış devam oyunudur. Oyun parlak renkler ve birkaç yeni mekanik içeren son derece geleneksel bir MMO'dur. Hikaye, oyun boyunca beni oldukça eğlendirdi ve savaş ise tek kelimeyle inanılmazdı.

Sizi içine alacak kadar olmasa da savaş animasyonlarının ve görsel efektlerin yüksek kalitede olduğunu söyleyebilirim. Oyunun hikayesi içerisinde aldığımız yol, tarayıcı temelli birçok MMO ile benzerlik göstermekte. Hatta bu benzerlik kanımca oyunun en büyük eksikliğini oluşturuyor. Diğer oyunlara, özellikle de ilk oyun olan League of Angels'a o kadar benziyor ki! Yine de bu, oyundan alınan zevki öldürmüyor. Zira oyun son derece iyi yapılmış ve oyun mekaniği de son derece sağlam.



➔ Ana hatlar:
  • Geliştirilmiş Melekler
  • AFK Özelliğinin Geri Dönmesi
  • Güzel Grafikler
  • Vasat altı Seslendirme
Trailer


Ayrıntılı İnceleme
Oyundaki Maceraya Başlarken
1568628987593.png
Tamamıyla Yeni Bir Macera Başlıyor
Oyunun başlangıcında erkek ya da kadın bir ana karakter seçiyorsunuz. Karakterinize bir isim veriyorsunuz ve nerdeyse hemen dövüşmeye başlıyorsunuz. Oyunun açılış dakikalarının çoğu, dövüş temellerini öğrenmekle ve melekleri çağırmakla geçiyor.

Burada oyuncu ilk kez LoA2'nin muhteşem grafikleriyle ve çok da muhteşem olmayan seslendirmesiyle karşılaşıyor.
Bu durum, aşmakta zorlandığım bir tür uyumsuzluk yaratıyor. Bir tarayıcı oyunu olarak oyun çok güzel, 3D modeller de Aion gibi indirip oynayabileceğiniz bazı eski oyunlarla benzer kalitede. Ancak bu en üst düzey kalite, NPC'ler konuşmaya başladığı zaman anında bozuluyor. Konuşmalar son derece düz ve aceleye gelmiş. Ayrıca birçok cümle hiçbir anlam ifade etmiyor. Ancak hikayenin kendisi oldukça iyi. Bir bütün olarak anlatıdan oldukça memnun kaldım.

Öykü için oldukça kafa yorulmuş. Bu yüzden de ortaya çıkan sonucun çok daha iyi olabileceğini görmek gerçekten üzücü. Bir tarayıcı oyunu olarak belki bu kalite kabul edilebilir, ama Nords gibi öyküsünü iyi anlatan oyunlar da var.

Oyunu Oynarken
1568628981514.png
Savaş Sırasında
Daha önce söylediğim gibi oyun çok tanıdık geliyor. Oyunun başları çoğunlukla ana öyküdeki zindanı ele geçirmek için Meleklerinizin ve Kahramanızın derecesini yükseltmekle geçiyor. Bu zindan Clash of Clans'ta yer alan gulyabani görevlerini bana çok hatırlatıyor.

Oyunda size bir harita veriliyor ve bu haritada birçok farklı noktaya gidebiliyorsunuz. Her nokta farklı bir görevi temsil ediyor. Her görev birçok dövüş içeriyor. Görevi bitirdikten sonra Altın, Deneyim ve arada sırada da parlak bir eşya kazanıyorsunuz. Bu ödüller, League of Angels 2 için baştan yaratılan tamamıyla yeni ilerleme sistemi içerisinde size yardımcı oluyor.

Bu ödüller ayrıca Kahramanlar, Melekler ve Kutsal Eşyalar için de geçerli. Melekler daha farklı becerilere sahip oluyorlar ve böylece kahramanlara benzer bir şekilde ilerleyebiliyorlar. Onları yetiştirip geliştirebilir ve hatta onlara alet bile verebilirsiniz. Bu sayede kahramanlarınızı ve meleklerinizi yönetmek, daha kapsamlı ve katmanlı bir eyleme dönüşüyor. Melekler imparatorluklar olarak bilinen 3 farklı fraksiyonun içinden geliyorlar ve 60 benzersiz özellik arasında ayırt edilebiliyorlar.

Melekler daha farklı becerilere sahip oluyorlar ve böylece kahramanlara benzer bir şekilde ilerleyebiliyorlar
Oyunun Sonraki Bölümleri
1568628974927.png
Bir Zindan Haritası
Ana öyküyü tamamladıktan sonra oyuncular birçok farklı seçeneğin yer aldığı bölümler sayesinde oyunda eğlenmeye devam edebiliyorlar.Oyunda 15 ve üzeri oyuncular için seçkin bir zindan, 25 ve üzeri oyuncular içinse bir AFK zindanı yer alıyor. Ayrıca PvP'yi tercih edenler için de bir arena mevcut. Tabii günlük görevler gibi MMO'da görmeye alıştığımız özellikler de var.

Oyundaki en sevdiğim özelliklerden biri, tüm meleklerimin ve kahramanımın en iyi ekipmana sahip olmasını sağlamak ve bu ekipmanları en yüksek dereceye yükseltmek. Karakterlerimin istatistiklerini olabildiğince geliştirmek oldukça eğlenceli ve tekrar oyuna dönmek için de oyuncuya bir neden veriyor.

Ancak AFK kullanımı yüzünden bir süre sonra oyunu oynamak sıkıcı olabiliyor. Kuşkusuz birliğinizi geliştirmek etkili bir yol ama ben ekranda olanlarla etkileşim kurmayı seviyorum. Bu da uyuna dair sevmediğim başka bir özellik . Dövüş sırasında oyuncunun etkileşimi oldukça az. Karakterlerimin özelliklerini sonuna kadar yükseltmeye çalışmaktan başka bir şey yapmama gerek kalmıyor. Birliğimin bütün işi yapmasını seyrediyorum sadece.

Sonuç
Sonuç olarak League of Angels 2 sunacak birçok şeyi olan eğlenceli ve bağımlılık yapan bir tarayıcı oyunu. İlk oyuna göre oldukça iyileştirme yapılmış, ancak ilk oyunun tüm eksikliklerini düzeltmiyor. Grafikler güzel olmasına karşın vasat altı seslendirme çok zarar veriyor.

League of Angels 2 sunacak birçok şeyi olan eğlenceli ve bağımlılık yapan bir tarayıcı oyunu.
Oyunun ana oyun yapısı yeterince iyi. Meleklerimin derecelerini yükselterek aralarından oyun tarzıma en iyi uyanları seçmeye çalışmak oldukça eğlenceliydi. Zindanlar ve PvP oyuncuya birçok içerik sağlıyor. Oyunda saatler harcamış olsanız da bunu hiç fark etmeyebiliyorsunuz, bu da bir MMO'nun tekrar oynanabilirliliği açısından son derece önemli. Ancak AFK eziyeti var.Bu özellik her oyuncunun sevebileceği bir özellik değil. Kendim çok sevmiyorum, ancak bu özelliği seven oyuncular için AFK'nin konulduğu da bir gerçek.

League of Angels 2 tarayıcı temelli MMO'ları sevenler için iyi bir başlangıç oyunu. Ancak lanse edildiği gibi MMO'da bir devrim gerçekleştirmiyor. Oyunun içerdiği birçok iyi fikrin sonraki oyunlarda daha güzel bir şekilde hayat bulmasını çok isterim.
Tıkla Ve Oyna