Rehber - Legendary Silahları ve Özellikleri | Oyuncu Rehberim

Rehber Legendary Silahları ve Özellikleri

AdmiN

Pro GameR
Yönetici
13 Eyl 2019
90
0
6
İstanbul
www.mustafaakyuz.com.tr


Legendary silahları, uzun süredir oyunda yer almaktadır. Görsel anlamda iyi görünen kullanışlı silahlardır. Bu silahların Skill Option dediğimiz ekstra özellikleri vardır. Atak ve defans güçleri krowaz silahlarına benzerdir. Bu silah setinde Shield, Mace, Bow, Dagger, Spear, Sword ve Staff bulunmaktadır. Bu silahlar oyuna kalıcı olarak eklenmiştir.

Legendary silahları, oyun içi mağazasında bulunan Special Monster Staff ve Gold Dragon Egg eşyasından elde edilmektedir.

Bu silahları şansa bağlı olarak + yükseltilebilir ve yükseltilemeyen olarak iki şekilde elde edebilirsiniz. Bu eşyaları elde edebileceğiniz kutular Wing weapons case ve (+4) Wing Weapon Box exchange isimleriyle düşebilmektedir.

Wing weapons case: Bu kutudan silah +7 özelliğinde, skill option özelliği aktif olarak düşer ve + yükseltme yapılamaz.

(+4) Wing Weapon Box exchange: Bu kutudan silah +4 olarak düşer ve + yükseltme yapılabilir.

Bu silahları Buy pazarı kurarken + yükseltilemeyen için kuruyorsanız +0 ve Property seçeneklerini seçerek pazarınızı kurmanız gerekir. Diğeri yani + yükseltilebilen için ise istediğiniz + değerini seçerek pazarınızı kurabilirsiniz.

Savaşçı Silahlarının Özellikleri

Undefeatable (Dimension Failure):
Saldırdığınızda %1 ihtimalle 5 saniye boyunca rakibin bir büyücü tarafından çağrılmasını engeller.

Gungnir: Tek elle tutulan Spear





Ascalon: İki elle tutulan Sword





Suikastçı ve Okçu Silahlarının Özellikleri

Undefeatable (Dimension Failure):
Saldırdığınızda %1 ihtimalle 5 saniye boyunca rakibin bir büyücü tarafından çağrılmasını engeller.

Hrunting: Dagger




Saronga/Sarenga: Bow





Priest Silahlarının Özellikleri



Mjolnir: Tek elle tutulan Mace

Undefeatable (Dimension Failure): Saldırdığınızda %1 ihtimalle 5 saniye boyunca rakibin bir büyücü tarafından çağrılmasını engeller.



Aegis: Shield

Adamant: Saldırı aldığınızda %1 ihtimalle aktif olarak, 3 saniye boyunca fiziksel hasar almanızı engeller.




Büyücü Silahlarının Özellikleri

Büyücülerin silahları elementlerine göre isim alır. Fire Kerykeion, Ice Kerykeion, Lightning Kerykeion olarak 3 ayrı çeşidi vardır.

Fire / Ice / Lightning Kerykeion: Asa

Undefeatable (Dimension Failure): Saldırdığınızda %1 ihtimalle 5 saniye boyunca rakibin bir büyücü tarafından çağrılmasını engeller.