Rehber - Under The Castle UTC | Oyuncu Rehberim

Rehber Under The Castle UTC

AdmiN

Pro GameR
Yönetici
13 Eyl 2019
90
0
6
İstanbul
www.mustafaakyuz.com.tr
UTC haritasına clanınız veya içeride oluşturulacak bir party ile girmeniz daha etkili olacaktır.Çünkü karşınıza çıkacak olan yaratıklarla tek başınıza savaşmanız bir hayli zor olacaktır.

Harita içerisinde eğer bir party üyesi iseniz , her zindan geçildikten sonra invertory'nize 2 adet troppy flame box eklenecektir , bu durum eğer tek başınıza partysiz bir şekilde katıldıysanız 1 adet troppy flame box şeklinde olacaktır.

İçeride karşılaşacağınız yaratıklar çok güçlü oldukları için bir çok kez ölüm ile karşılaşacaksınız ve bu durumda öldüğünüzde , üzerinizdeki tüm armor ve weaponların yandığını göreceksiniz.Eğer press ok yapıp kalkarsanız otomatikmen townda doğmuş olacaksınız.

Bu duruma bir tedbir olarak , öldüğünüz yerde hemen kalkmak için üzerinizde Life Crystal olması gerekiyor.Life Crystal ile anında karakterinizi diriltebilirsiniz ve herhangi bir rpr yapmanıza gerek kalmaz.

• Life Crystal nasıl temin edilir ?

Mysterious old man'den low,middle,high,unique class gibi itemler kırdırarak elde ettiğiniz bir materyal.


• UTC ile gelen yeni weapon'lar





• UTC ile gelen yeni armor'lar





• Yeni Materyaller

Yeni materyallar ile daha önce görmediğiniz, birbirinden farklı eşyaları yapma şansına sahip olacaksınız.





• UTC Haritası

UTC 4 zindandan oluşur. Bu haritada karşınıza çıkan bosslarla şavaşmak ve içlerinden düşen eşyaları elde etme imkanı bulabileceksiniz.



• UTC Giriş

• Karus tarafı UTC’ye girmek için Luferson Castle’da bulunan, [Twilinght Observer] Eyre ile görüşmelidir.
• El Morad tarafı UTC’ye girmek için El Morad Castle’da bulunan, [Twilinght Observer] Eyre ile görüşmelidir.






• UTC Görevleri

81-83 Level arası görevler; Status Report, Falling wing I, Falling wing II ve King of Kings!



• UTC Haritasından Görseller





















• UTC Haritasında karşılaşacağınız ve içerisinden item düşürebileceğiniz yaratıklar